Publicerad den Lämna en kommentar

Bloggpremiär

Som en del av Pongo.se’s nya hemsida introducerar vi nu vår blogg! Jag är fullt medveten om att vi knappast är först i världen, Sverige och förmodligen inte ens först här på gatan i Täby med att börja blogga men jag tänkte ändå att det kunde vara ett smidigt och sympatiskt sätt att berätta vad som händer här i butiken. Hoppas att ni kommer att gilla det!

För en vecka sedan lanserades alltså vår nya hemsida och den fick en bra start. Lite efterarbete, men nu börjar det mesta falla på plats. I och med den nya hemsidan fick vi också ett breddat sortiment. Ni kanske har sett vårt nya varumärke Cycle Dog med spännande produkter tillverkade för hand i USA av återvunna cykelslangar? Det finns en hel del hundhalsband, hundkoppel och ihopvikbara matskålar att välja bland redan nu!

Förra veckans storsäljare var annars klövjeväskan! Här har 

Ruffwear Singletrak Pack Cloudburst Gray

Ruffwear lanserat sin populära Singletrak Pack – den strömlinjeformade klövjeväskan – i en ny färgkombination! Cloudburst Gray. Låter fint tycker vi – och framförallt så ser den fin ut! Med anledning av den nya modellen hittar du de exemplar av tidigare färger som finns kvar i lager reducerat pris i vår outlet-avdelning! Vi har mycket mer att berätta om – men jag skall inte bli för långrandig – håll utkik här på pongo.se/blogg för mer information!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *