Pongo.se - Allt för din hund!

Hundfoder och hundtillbehör på nätet!

Pongo.se är en svensk internetbutik som säljer hundfoder och hundtillbehör från de mest kvalitativa varumärken som idag finns på marknaden. Vi erbjuder högkvalitativt hundfoder som passar alla olika hundar, oavsett om det handlar om valpar, vuxna eller mer seniora hundar. Vi har valt ut de varumärken som kan leverera hög kvalitet samtidigt som de håller hundmaten naturlig och näringsrik.

Utöver hundmat är vi också stolta återförsäljare av några av de mest kvalitativa hundtillbehörstillverkarna på marknaden. Ruffwear, Hurtta, Dog Artist, Kong och Planet Pet bara för att nämna några. Du hittar riktigt bra koppel, halsband, selar och mycket mer för din hund.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment, så saknar du någon produkt som du tycker hör hemma i vårt sortiment är du självklart mycket välkommen att höra av dig till oss på info@pongo.se!

Utan våra kunder är vi intet - vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att aktivt ta del av såväl önskemål som kritik för att ständigt kunna erbjuda bästa möjliga service. Har du tips, något du saknar i butiken eller frågor vänligen kontakta oss på info@pongo.se. Vi är certifierade av Trygg e-handel, så att du skall känna dig trygg som kund även om det är första gången du handlar hos oss! Du får också gärna ta del av våra omdömen - eller varför inte lämna ett omdöme - på Prisjakt.nu!

Pongo.se ägs och drivs av Pongo Group AB (org.nr 556862-7813). Företaget grundades 1 september 2011 med målsättningen att bli den mest kvalitativa och serviceinriktade butiken för hundar på internet.

Facebook      

 

Bolagsfakta

Pongo Group AB
Org. nr: 556862-7813
VAT: SE556862781301 
Registrerad för F-skatt                          

Pongo.se 
Gökvägen 39
183 51 Täby
Sverige

Certifierad av Trygg e-handelpälsfri butik
 

Följ oss på Facebook